twyns-case-oosterhout-mainslider

Oosterhout:

Eerst alleen meldingen, nu uitgebreider Twyns pakketMeldingen doorgeven en opvolgen

De gemeente Oosterhout werkte al enige tijd met het Twyns platform voor het verwerken van zogeheten meldingen. Inwoners van de gemeente of BOA’s die buiten aan het werk zijn, signaleren soms ongewenste situaties zoals zwerfafval, omgewaaide bomen, gevaarlijke losliggende stoeptegels en dergelijke.


Met Twyns kunnen zowel meldingen van burgers worden opgevolgd als wel door BOA’s meldingen worden gedaan die vervolgens door de juiste afdeling worden afgehandeld.

Modules aan- of uitzetten

Oosterhout besloot vervolgens ook voor de handhaving van evenementen, drank- en horecawet en andere controles voortaan gebruik te gaan maken van Twyns. Het platform is flexibel toe te passen, aanpasbaar aan lokaal beleid en specifieke omstandigheden.


Modules kunnen simpelweg ‘aan of uit’ worden gezet. Deze zijn standaard omdat dit de kwaliteit van de software borgt, maar kunnen als gezegd uiteraard wel aan lokale omstandigheden en situaties worden aangepast.


bron foto: oosterhout.nl

Twyns in de praktijk

twyns-case-intro-zaanstad

Hardinxveld-Giessendam

digitaal gestuurd handhaven

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft binnen acht weken samen met Twyns de stap gezet naar digitaal gestuurd handhaven.

twyns-cases-overview-rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat:

te land en ‘ter zee’

Wie aan verkeer denkt denkt aan wielen, maar we hebben in Nederland natuurlijk ook scheepsverkeer. En ook daar gelden regels die moeten worden gehandhaafd. De 100 weginspecteurs en hun 150 collega’s op het water maken gebruik van het Twyns platform. 

twyns-informatiegestuurd-handhaven-whitepaper

Twyns in de praktijk

Alle Cases

Bekijk alle cases waar Twyns aan heeft gewerkt. Hoe het platform wordt ingezet en wat wij voor diverse branches en organisaties kunnen betekenen.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: