twyns-case-rijkswaterstaat-mainslider2

Rijkswaterstaat:

Handhaving ter land en ter ‘zee’


Scheepsverkeer

Wie aan verkeer denkt denkt aan wielen, maar er is natuurlijk ook scheepsverkeer. En ook daar gelden regels die moeten worden gehandhaafd.


De honderd weginspecteurs van Rijkswaterstaat maakten al gebruik van Twyns en sinds augustus 2020 doen hun 150 collega’s op het water (zogeheten Mobiele Verkeersleiders en Regio Boa’s) dat voortaan ook.

Scheepsvaartverkeerswet

De Mobiele verkeersleiders en Regio Boa’s van Rijkswaterstaat handhaven de regels op de vaarwegen en letten daarbij vooral op vaargedrag en vaarbewijzen.


Maar zij handhaven uiteraard ook de Scheepsvaartverkeerswet die regels bevat over voorrang, verlichting, geluidsseinen en verkeerstekens. Twyns wordt ingezet om deze wet te handhaven en eventueel boetes op te leggen bij overtredingen.


bron foto: Rijkswaterstaat.nl

Twyns in de praktijk

twyns-cases-overview-hardinxveld-giessendam

Hardinxveld-Giessendam

digitaal gestuurd handhaven

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft binnen acht weken samen met Twyns de stap gezet naar digitaal gestuurd handhaven.

twyns-cases-overview-oosterhout

Oosterhout

pakt door met Twyns

Na eerst voor de ‘meldingen’ Twyns in te zetten, koos Oosterhout er ook voor om de voor de handhaving van evenementen, drank- en horecawet en andere controles voortaan gebruik te willen maken van ons platform.

twyns-informatiegestuurd-handhaven-whitepaper

Twyns in de praktijk

Alle Cases

Bekijk alle cases waar Twyns aan heeft gewerkt. Hoe het platform wordt ingezet en wat wij voor diverse branches en organisaties kunnen betekenen.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: