twyns-homepageslider1a

Over Twyns

Parkius was de grondlegger van digitaal parkeerhandhaving in 2008. In 2019 bundelden Parkius en Redora, innovatieve softwareontwikkelaar voor digitaal toezicht en handhaving, hun krachten. Het beste digitale parkeerbedrijf en het beste bedrijf in digitale toezicht en handhaving kwamen zo bij elkaar.


Sindsdien is er sprake van een krachtige combinatie van het revolutionaire IT-platform met sterke managementrapportage, en een professionele sales-, implementatie- en supportorganisatie. Onze klanten vind je in Nederland, Europa, wereldwijd. Het zijn grote, middelgrote en kleine gemeenten. Handhaaforganisaties als de NS en Rijkswaterstaat.


Sinds 2021 heten we Twyns, als metafoor voor een digitale maatje waarmee een bereikbare, veilige en leefbare omgeving binnen handbereik komt. Dat op elk vlak, in elke stap in het proces samenwerkt met het OM, CJIB, RDW en alle andere relevante partijen. Ons hoofdkantoor staat in Nederland, in Amsterdam waar een team van zo’n 25 mensen ervoor zorgt dat nieuwe implementaties vlekkeloos verlopen, nieuwe modules worden ontwikkeld en geconfigureerd en waar het support team klaar staat op tijden dat onze klanten dat nodig hebben.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: